A „VK Technopol” cég alapításának éve 2008.

Célunk – minden mezőgazdasági cég számára elérhető – a minőségi talajmunkagép gyártás abszolút vezetőjévé válni.

Eszközeink között az AK széria kultivátorainak modern modelljeit kínáljuk, valamint bármilyen talajtípusra alkalmas kényelmes és praktikus hidraulikus boronák, forgó boronák és aprítók egészítik ki termékskálánkat.

Saját gyártmányú berendezéseink átfogó műszaki karbantartását és javítását is elvégezzük.

Miért választják a gazdák a mi termékeinket ?

Megbízható minőséget gyártunk megfizethető áron. A „VK Technopol” minden gyártmánya műszaki tesztvizsgán esik át. Gépeink Uniós normának megfelelő CE minősítéssel rendelkeznek.

Minden berendezést saját földterületen tesztelünk, így megértjük a problémákat, amikkel minden nap szembe kell nézniük a gazdálkodóknak.

Tervező mérnökeink folyamatosan fejlesztenek, új technológiákat vezetnek be a technika és a műszaki-, kezelési jellemzők maximalizálása érdekében. Gondosan válogatják és szerzik be a vezető világmárkáktól az alkatrészeket, anyagokat és kiegészítőket.

A gyártótól való gépvásárlást követően minden megrendeléshez szakképzett és gyakorlott támogatást nyújtunk. A Technopol által gyártott berendezések garanciálisak, szerviz mérnökeink a lehető legrövidebb időn belül kiutaznak a megrendelés helyére.